Netthandel - tips og link

Netthandel – tips og link


  1. Beskrivelse

Full beskrivelse


Her er noen tips på hva du bør sjekke ut hos den nettbutikken du vil handle fra.

  • Ser nettbutikken profesjonell ut? Er det god kontaktinformasjon med telefonnummer, e-post og adresse? Ring gjerne til nettbutikken dersom du vil forsikre deg om at det personer som kan stoles på. Du får også et inntrykk av deres kundeservice ved å ta en slik telefon. 
  • Hvilke retur-ordninger har nettbutikken? I norge har vi 14 dagers returrett for alle varer, men i utlandet kan dette variere. Det kan være lurt å sjekke deres retur ordning hvis du angrer kjøpet.
  • Sjekk deres personvern policy. Vær sikker på at de ikke kommer til å bruke din kundeinformasjon til andre formål. Dette er ikke et stort problem og forekommer mest i utlandet.
  • Bruk riktig kontakt informasjon om deg selv. Pass på at alle data du fyller ut er riktig. Spesielt telefon og e-post adresse.
  • Dersom du bruker kreditt kort, sjekk at de bruker en sikker kobling (https øverst i adressefeltet). Dette indikeres med en gul lås i internet explorer. Husk at mange også tilbyr postoppkrav på bestillingen. Er du usikker på om firmaet vil levere varen til deg, bruk postoppkrav.

Lykke til med valg av nettbutikk!

 

 

Leave a Reply