Billig webhotell

Billig webhotell


  1. Beskrivelse

Full beskrivelse


Er billig webhotell noe å satse på?

Vi tror at det i de aller fleste tilfeller er billig webhotell like godt som et dyre webhotell. Fakta: De rimeligste webhotellene selger på volum, DVS at de har mange kunder. Hva skjer hvis du har mye nedetid og mange kunder? Jo: De får tusenvis av klager og henvendelser. Det har ikke disse webhotellene råd til, og det eneste som hjelper mot dette er faktisk: Best mulig oppetid og tilgjengelighet. Gjør som oss, ikke kast bort pengene til lokale og dyre webhotell, bruk heller de rimelige. De kan webhotell!

Active24

er et norsk og godt alternativ for deg som har høye krav til tilgjengelighet og oppetid. Noe høyere pris, men meget stabilt webhotell. (linker.no flytter snart til active24 pga god erfaring med disse på andre nettsider, vi bruker i dag web10, men trenger et webhotell som har litt bedre responstider) Vi har også veldig god erfaring med neste; One.

One.com Webhotell

One.com leverer rimelig webhotell fra 10 kroner per måned. Hjemmeside verktøy som gjør det enkelt å lage nettsider er inkludert.

Web10

Web10 er også et rimelig webhotell som tilbyr omtrent det samme.

Vær oppmerksom på at alle leverandørene ikke alltid leverer .no domener. Dette finner du ut på deres hjemmesider. Domene navnet betaler du for en gang + en årlig vedlikeholdsavgift. Denne varierer fra leverandører til annen, men er stort sett ganske like i pris.


Se også vår Webhotell guide her.
Med billig webhotell kan du også lage din egen blogg eller egen nettside med eget domene navn. www.dittnavn.com

 

Leave a Reply